0747 202 212 ;   0332 505 114 office@medanima.ro

Dr. Iuliana Fecioru

Medic primar psihiatru

Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr.T.Popa”, Iași, a urmat rezidențiatul în specialitatea Psihiatrie la Institutul de Psihiatrie Socola – Iași în perioada 2006-2010.

Ca și medic rezident a urmat în perioada 2007-2008 „Cursul de sensibilizare la probleme alcool-corelate și complexe – Metodă Hudolin”, sub patronajul științific al „European School of Alcohology and Ecological Psychiatry”, Udine, Italia colaborând că și operator voluntar în domeniul alcoologiei în cadrul Asociației Cluburilor Alcoolicilor în Recuperare Iași.

Din 2009 a urmat timp de 4 ani cursuri de formare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală în cadrul Asociației Române de Terapie Comportamentală și Cognitivă.

În 2011 și-a început activitatea de medic specialist în cadrul clinicii private de psihiatrie Memory Hospital, Iași acumulând o experiență de aproximativ 7 ani în diagnosticul, tratamentul și îngrijirea pacienților cu tulburări de memorie și diferite tipuri de demență.

Din 2013 și-a completat activitatea profesională în cadrul Med Anima prin evaluarea, diagnosticarea și tratamentul a unui număr de peste 1000 pacienți cu patologie psihiatrică diversă.

În 2014 a obținut Atestatul în Îngrijiri Paliative în urmă cursurilor efectuate în cadrul Centrului de Studii pentru Medicină Paliativă Hospice-Casă Speranței Brașov.

Contact Iași:

Str. Străpungere Silvestru nr. 60, bl. CL11, sc. B, parter, Iași, jud. Iași

Contact Belcești:

com. Belcești, tronson B, Bl. 4, jud. Iași

Social Media:

Specialiștii Noștri

Dr. Irina Săcuiu

Medic primar psihiatru,
Doctor în științe medicale

Dr. Iuliana Fecioru

Medic primar psihiatru

Dr. Oana Popa

Medic primar psihiatru

Dr. Andreea Giurgi

Medic specialist psihiatru

Dr. Oana Nantu

Medic specialist psihiatru

Psih. Oana Amaziliței

Psiholog clinician / psihoterapeut

Psih. Nicu-Suflețel Gurguță

Psiholog clinician

Psih. Ioana Maria Balint

Psihoterapeut

Psih. Diana Grădinaru

Psihoterapeut

Asist. Dorina Drăgan

Asistent medical generalist principal

Asist. Andrei Crețu

Asistent medical generalist principal

Blog – Sănătatea ta – Ultimul articol

Realitatea virtuală în intervențiile pentru demență

Din ce în ce mai multe studii recente din domeniu demonstrează eficiența utilizării realității virtuale în intervențiile aplicate persoanelor cu demență. Studiile demonstrează faptul că realitatea virtuală ajută pacienții cu demență prin accesarea amintirilor și încurajarea emoțiilor pozitive.

citește mai mult...
Realitatea virtuală în intervențiile pentru demență

Realitatea virtuală în intervențiile pentru demență

Rolul realității virtuale în intervențiile pentru demențăUn diagnostic de demență poate avea un impact major asupra vieții celui diagnosticat și de cele mai multe ori este însoțit de un spectru larg de emoții, care pot include durere, pierdere, furie, șoc, frică și...