Suntem Online!

Rămânem alături de tine pentru că știm că în aceste momente este important să continui terapia, să rămâi echilibrat, să fii în continuare sprijinit în drumul tău spre o viață plină de bucurie!


1. STABILIM DETALIILE CONSULTAȚIEI

Intrăm în legătură, online sau telefonic și stabilim detaliile programării: data și ora, specialistul, datele de contact.

2. PLĂTEȘTI ȘI NE TRIMIȚI CONFIRMARE

Îți trimitem pe email factura și, in baza plății tale, serviciul online solicitat devine disponibil.

3. EFECTUĂM CONSULTAȚIA ONLINE

La ora stabilită, pe canalul de comunicare agreat, specialistul Med Anima va fi prezent alături de tine pentru consultație.


1. Faci programare telefonică sau online:

a. Telefon: 0747 202 212 ; 0332 505 114
b. Email: office@medanima.ro
c. Prin formularul de mai jos

2. Confirmăm programarea – stabilim împreună ora, ziua și psihoterapeutul la care vom face programarea.

3. Stabilim canalul de comunicare pentru consultație (telefonic, Skype, Whatsapp, Zoom) – alegem împreună cum vom efectua consultația: audio/video, telefonic sau o altă aplicație. Tot în cadrul acestei discuții ne vei furniza datele necesare conectării: număr de telefon, e-mail, ID Skype etc.

4. Transmitem online formularele de plată – noi vom prelua informațiile necesare întocmirii formularelor de plată. Serviciul de consultații online devine disponibil după înregistrarea plății în sistemul nostru bancar.

5. Efectuăm psihoterapia la ora și data programată – la ora stabilită anterior, pe canalul de comunicare agreat, specialistul Med Anima vă este prezent alături, virtual, pentru psihoterapia programată.

6. Programăm urmatoarele ședințe de psihoterapie


Psihologi

psiholog Oana Amazilitei Med Anima Iasi

Psih. Oana Amazilitei

Psiholog clinician / psihoterapeut

Mai mult

Psiholog psihoterapeut Nicu Suflețel Gurguță - Med Anima

Psih. Nicu-Suflețel Gurguță

Psiholog clinician

Mai mult

Psiholog psihoterapeut Ioana Maria Balint - Med Anima

Psih. Ioana Maria Balint

Psihoterapeut

Mai mult


Formular programare Psihoterapie Online


Nume si prenume (necesar):

Telefon (necesar):

Email:

Comentarii

Am citit si am inteles Politica de confidentialitate


Tot ceea ce se întâmplă acum duce la creșterea nivelului general de anxietate. Pentru persoanele care însă aveau deja o tulburare preexistentă, evenimentele din ultima perioadă pot deveni copleșitoare, asta dincolo de riscul de îmbolnăvire.

Provocările prin care treceai înainte de această perioadă nu au trecut, nu au dispărut odată cu izolarea. În aceste momente este important să continui terapia, să rămâi echilibrat, să fii în continuare sprijinit în drumul tău spre o viață plină de bucurie.

Prin concentrarea activă asupra sănătății mintale această situație poate fi depășită fără să înregistrezi un regres sau să te simți fără resurse.

02Pentru a fi alături de pacienții noștri, am dedicat o echipă de psihologi pentru serviciul de psihoterapie online.

  • Nu te poți deplasa, ești în izolare sau autoizolare?
  • Tu sau un membru al familiei tale trece prin momente mai puțin ușoare?
  • Ai fost diagnosticat cu depresie, anxietate sau altă afecțiune psihică?
  • Ai nevoie de un sprijin pentru a gestiona ultimele evenimente?

Chiar dacă nu ne putem vedea în clinică, rămânem conectați acum, la fel de dedicați, păstrând confidențialitatea și calitatea actului terapeutic.

Oamenilor le place să aibă opțiuni. A fi capabili să alegem, chiar dacă este doar cel mai mic dintre două rele, ne permite să simțim cel puțin oarecum că deținem controlul și că nu suntem ghidați de forțele pe care nu le putem înțelege. Când vine vorba de probleme de sănătate mintală, un pacient nu ar trebui să fie obligat să rămână cu un singur terapeut doar pentru că asigurarea sa nu este acceptată de altul sau din cauza lipsei consilierilor autorizați în apropierea locației sale geografice.

Chiar dacă un terapeut este extrem de calificat, el și un anumit pacient ar putea pur și simplu să nu fie capabili de o comunicare semnificativă din diverse motive sau pacientul poate solicita expertiză într-o zonă în care terapeutul nu este experimentat. Până la urmă, trebuie să te simți complet confortabil cu cineva dacă ai de gând să-i spui gândurile și sentimentele tale cele mai intime. Din aceste motive, precum și altele, tot mai multe persoane apelează la psihoterapia online ca alternativă.


BENEFICIILE psihoterapiei online


Discreția

Înțelegem că sunt situații din viața noastră în care avem nevoie mai mare de un cadru privat. În cultura de astăzi, foarte puține lucruri rămân pentru noi. Motivele pentru o terapie online pot fi numeroase, dar indiferent de care ar fi acestea, o terapie nu poate funcționa dacă nu te vei simți complet confortabil și în siguranță. Iar asta poate reprezenta, uneori, confortul propriului dormitor. Discreția este un factor decizional important pentru o bună parte dintre persoane când aleg să își înceapă terapia, astfel cel mai important este să găsești ceva ce funcționează pentru tine..

În afară de informațiile de facturare, nu este necesară partajarea informațiilor personale cu un serviciu online. Acest lucru aduce sprijinul de specialitate la îndemâna multor oameni care altfel ar fi obligați să se confrunte singuri cu problemele lor.Avantajele pacientului

Nu orice persoană poate să participe la ședințe de consiliere săptămânală într-un cabinet, din motive care variază de la muncă la dificultăți de deplasare. Acei oameni care locuiesc în mediul rural sau nu au un transport adecvat, poate nu au cum să ajungă la cabinetul terapeutului. Pe de altă parte, terapia online poate avea loc sub forma unor conferințe video programate oricând, de oriunde se poate accesa internetul, dacă terapia prin text nu pare a fi adecvată.

Unele suferințe ajung să ne solicite mai multe resurse decât avem la un anumit moment. Astfel de circumstanțe ne pot aduce în punctul în care nu ne găsim motivația necesară pentru a ne coborî din pat în unele dimineți. Este cu atât mai greu să te urci în mașină și să conduci la o întâlnire în oraș. Acesta este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care persoanele care au nevoie de terapie ajung să nu primească ajutorul de care au nevoie. A putea beneficia de terapie din confortul propriei case este un mare beneficiu pentru acei oameni.Este eficientă psihoterapia online?

Potrivit Asociației Americane de Psihologie , unul din patru adulți din Statele Unite au nevoie de consiliere în domeniul sănătății mintale, dar doar 13% din aceste persoane beneficiază de orice fel de tratament. Motivele pot fi banii, stigmatizarea, sprijinul, transportul sau doar lipsa motivației. Cu toate acestea, cercetările arată că persoanele care au nevoie de tratament au mai multe șanse să primească ajutor atunci când terapia online le este disponibilă. Prin urmare, indiferent de disponibilitatea cabinetelor, dacă o persoană nu se simte confortabil, nu va primi ajutorul de care are nevoie. Terapia online schimbă acest aspect pentru o mulțime de oameni. În plus, un studiu realizat de Universitatea din California din Berkeley a arătat că acei pacienți care au folosit terapia online au avut îmbunătățiri semnificative în sănătatea și bunăstarea lor mentală. Schimbările observate la cei cu depresie au demonstrat că aceștia au avut cel puțin o îmbunătățire de șapte puncte a sistemelor lor de luptă împotriva depresiei, în conformitate cu Chestionarul pentru sănătatea pacientului (PHQ-9).

Adevărul este că persoanele care au tulburări de sănătate mintală uneori nu primesc ajutor dintr-un motiv sau altul. Uneori este din cauza costurilor mari, alteori este din cauza faptului că nu cred că au nevoie de niciun ajutor, iar alte persoane pur și simplu nu au timpul necesar pentru a găsi un terapeut bun în apropiere. Indiferent de cauză, importanța găsirii unui terapeut cu care ne simțim confortabil este incontestabilă. Motiv pentru care se merită să apelăm la orice cale ne-ar ajuta în acest sens. Depinde de fiecare să găsească varianta cea mai potrivită pentru propriile sale nevoi.Terapia online este o economie mare de timp

Terapia online, indiferent dacă este vorba despre video, text, mesaje instant sau e-mail, vă poate economisi mult timp. Știm că viața este haotică. Prea mult timp la serviciu sau la școală, timp necesar pentru a ne rezolva sarcinile de acasă și timp necesar pentru a ne putea relaxa și petrece timp cu cei din jurul nostru. Toate acestea solicită deja mult prea mult din spațiul unei zile normale. O oră în plus pe drum nu reprezintă un avantaj și în mod cert ajunge să ne solicite mai multe resurse, atât financiare, cât și fizice.

Serviciile de psihoterapie online au foarte mare grijă în privința selecției, pentru a se asigura că toți terapeuții sunt într-adevăr calificați și autorizați la standardele impuse de lege. Cercetările au indicat că terapia online poate fi la fel de eficientă ca și consilierea într-un cadru tradițional. Telepsihiatria face ca îngrijirile esențiale să fie mai ușor de accesat ca niciodată.


online

 

Întrebări frecvente

 Este eficientă psihoterapia online?

Cercetătorii în domeniul sănătății mintale consideră că terapia online funcționează la fel ca terapia tradițională din cabinet. În unele cazuri, serviciile de chat online și consilierea online pot fi chiar mai eficiente decât terapia tradițională.

Puteți consulta un terapeut în mod anonim?

Serviciile online precum oferă opțiunea de a stabili în mod anonim o relație terapeutică cu un terapeut. Când vă înregistrați pentru contul dvs. online de sănătate mintală, selectați opțiunea de a rămâne anonim pentru a utiliza această preferință. Există, de asemenea, alte opțiuni de terapie, inclusiv servicii de consiliere creștină online.

Chiar funcționează terapia?

Da! Psihoterapia funcționează. Cercetările arată că persoanele care iau parte la terapie experimentează cel puțin o îmbunătățire de șaptezeci la sută în circumstanțele lor de viață. E-terapia este una dintre cele mai bune surse de ajutor online disponibile pentru a sprijini oamenii să înceapă vindecarea. O căutare rapidă pe Google va oferi rezultate pentru o varietate de opțiuni de terapie electronică. Aceasta include cele mai bune site-uri de consiliere în căsătorie online și metodologia aferentă pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

 
CONTINUĂM ACTIVITATEA ÎN CLINICĂ, TELEFONIC ȘI ONLINE

Echipa @Med Anima rămâne activă în clinică, respectând măsurile de siguranță, la telefon și pe online pentru pacienți și nu numai.


Contact Iasi:

Str. Strapungere Silvestru nr. 60, bl. CL11, sc. B, parter, Iasi, jud. Iasi
Telefon de contact:
0747 202 212 sau
0332 505 114

Contact Belcesti:

com. Belcesti, tronson B, Bl. 4, jud. Iasi

Programari la telefon:
0747 202 212 sau
0332 505 114

Program consultatii:

Luni – Vineri: 09.00 – 18.00


Serviciile noastre

Consultatii-psihiatrie-Med-Anima-Iasi

Consultatii psihiatrie

CONSULTAȚII PSIHIATRIE Sănătatea mintală este definită de Organiz...

Mai mult...
consultatii psihiatrie online Med Anima Iasi

Consultatii Psihiatrie Online

Suntem Online! Rămânem alături de tine pentru că știm că în ace...

Mai mult...
psihoterapie online Med Anima Iasi

Psihoterapie Online

Suntem Online! Rămânem alături de tine pentru că știm că în ace...

Mai mult...
consiliere psihologica telefonica iasi

Program de Consiliere Psihologica Telefonică – GRATUIT

Program de Consiliere Psihologica Telefonică – GRATUIT “Lansăm u...

Mai mult...
Stimulare electrica transcraniana (tDCS) in tratamentul depresiei

Tratamentul depresiei prin stimulare electrica transcraniana (HDCStim)

HDCStim – TEHNOLOGIA CARE REDUCE PERIOADA SI MEDICATIA IN TRATAMENTU...

Mai mult...
ABCB1 testare genetica depresie

ABCB1 – Testul genetic utilizat la Med Anima pentru optimizarea tratamentului antidepresiv

...

Mai mult...
medanima test genetic GENOMIND

Testarea genetica GENECEPT ASSAY

Personalizarea medicatiei in psihiatrie, prin efectuarea de teste gene...

Mai mult...
medanima iasi terapia prin realitate virtuala 07A

Terapia prin realitatea virtuala

1. Teama de sange – Hemofobia Teama de sange sau Hemofobia este ...

Mai mult...
terapii_alternative_in_dementa_alzheimer

Dementa ALZHEIMER – Terapii Alternative

TERAPII DE STIMULARE COGNITIVA, NONFARMACOLOGICE IN DEMENTA ALZHEIMER ...

Mai mult...
Tratament-si-diagnostic-boli-de-memorie-alzheimer-psihiatrie-Med Anima-Iasi

Tulburari de memorie – Diagnostic si tratament

Medicina actuală se confruntă cu o nouă tendinţă având implicaţ...

Mai mult...
Psihoterapeut-bun-Med-Anima-Iasi

Consiliere si psihoterapie

Consilierea psihologică, abordarea multidisciplinara a tulburarii psi...

Mai mult...
Psihologie-clinica-psihoterapie-Med-Anima-Iasi.

Psihologie clinica si psihodiagnostic

Psihologia clinica este o ramura a psihologiei care se aplica atat in ...

Mai mult...