Am inceput activitatea in anul 2013, furnizand servicii medicale psihiatrice in mediul rural, acolo unde pacientii aveau acces cu greu sau nu aveau acces deloc la astfel de servicii.

In doi ani de zile am adus multe raze de lumina in sufletul pacientilor si al familiilor acestora din acea zona. Am schimbat mentalitati cu privire la afectiunile psihice si am incercat destigmatizarea pacientilor care erau marginalizati.

In 2015 am luat decizia dezvoltarii noastre, pastrand aceleasi valori precum si specializarea. Am decis sa  implementam aceste valori si in alte zone, dorindu-ne de asemenea sa devenim lideri in Romania in domeniul afectiunilor neuropsihice.

VIZIUNE

Ne propunem sa fim cel mai bun centru medical dedicat afectiunilor neuropsihice  din Romania si un promotor al inovatiilor si cercetarilor in domeniu.

MISIUNE

Misiunea noastră este de a îmbunătăți îngrijirea și recuperarea persoanelor cu tulburări psihice prin oferirea de servicii medicale de înaltă calitate într-un mediu înnobilat de pasiune pentru ceea ce facem și respect pentru pacient. Punem in slujba pacientului cele mai noi descoperiri in domeniu pentru speranta unei vieti mai bune. Obiectivul nostru este să devenim o referință națională în tratamentul afectiunilor psihice prin combinarea standardelor internaționale și a culturii noastre interne.

VALORI

Valorile noastre stau la baza gândirii și acțiunilor noastre, ne ghidează modul în care lucrăm  și promisiunea pe care o facem pacienților noștri.

  • Pacientul nostru are valoare și merită ce e mai bun!
  • Respect – credem în respectarea valorilor și demnității fiecărei persoane, apreciem diversitatea și unicitatea, îmbrățișăm ideea că respectul clădește încrederea.
  • Parteneriat – credem că munca în echipă ne face mai eficienți, credem că fiecare dintre noi contribuie la succes, încurajăm pacientul și familia să adere la echipa noastră participând activ la procesul terapeutic.
  • Profesionalism – credem în servicii medicale bazate pe etică, standarde științifice și cele mai bune practici, educație și dezvoltare continuă, cu scopul a găsi soluțiile cele mai bune pentru imbunatatirea calitatii vietii pacienților noștri.
  • Daruire – Credem că devotamentul pentru ceea ce facem ne stimulează sa aspirăm tot mai sus în numele pacienților și colaboratorilor noștri, ne animează în construirea de relații puternice, de lungă durată, ne consolidează disponibilitatea și capacitatea de a ne dedica misiunii noastre.
medanima
medanima
medanima

CONTINUĂM ACTIVITATEA ÎN CLINICĂ, TELEFONIC ȘI ONLINE

Echipa @Med Anima rămâne activă în clinică, respectând măsurile de siguranță, la telefon și pe online pentru pacienți și nu numai.


Contact Iasi:

Str. Strapungere Silvestru nr. 60, bl. CL11, sc. B, parter, Iasi, jud. Iasi
Telefon de contact:

0747 202 212 sau

0332 505 114

Contact Belcesti:

com. Belcesti, tronson B, Bl. 4, jud. Iasi

Programari la telefon:

0747 202 212 sau

0332 505 114

Program consultatii:

Luni – Vineri: 09.00 – 18.00