Hope… Help… Healing.

Med Anima.

Am început activitatea în anul 2013, furnizând servicii medicale psihiatrice în mediul rural, acolo unde pacienții aveau acces cu greu sau nu aveau acces deloc la astfel de servicii.

În doi ani de zile am adus multe raze de lumină în sufletul pacienților și al familiilor acestora din acea zonă. Am schimbat mentalități cu privire la afecțiunile psihice și am încercat destigmatizarea pacienților care erau marginalizați.

În 2015 am luat decizia dezvoltării noastre, păstrând aceleași valori precum și specializarea. Am decis să implementăm aceste valori și în alte zone, dorindu-ne de asemenea să devenim lideri în România în domeniul afecțiunilor neuropsihice.

Despre Clinica Med Anima Iasi

Pentru că în fiecare zi facem eforturi să devenim mai buni, părerea pacienților este foarte importantă. De aceea am creat un scurt chestionar pe care te rugăm să îl completezi și în care să ne spui părerea ta despre calitatea serviciilor și atmosfera din clinica dar și să ne împărtășești gândurile tale despre ce am putea face mai bine.

Viziune

Ne propunem să fim cel mai bun centru medical dedicat afecțiunilor neuropsihice din România și un promotor al inovațiilor și cercetarilor în domeniu.

Misiune

Misiunea noastră este de a îmbunătăți îngrijirea și recuperarea persoanelor cu tulburări psihice prin oferirea de servicii medicale de înaltă calitate într-un mediu înnobilat de pasiune pentru ceea ce facem și respect pentru pacient. Punem în slujba pacientului cele mai noi descoperiri în domeniu pentru speranța unei vieți mai bune. Obiectivul nostru este să devenim o referință națională în tratamentul afecțiunilor psihice prin combinarea standardelor internaționale și a culturii noastre interne.

Valori

Valorile noastre stau la baza gândirii și acțiunilor noastre, ne ghidează modul în care lucrăm și promisiunea pe care o facem pacienților noștri.

Pacientul nostru are valoare și merită ce e mai bun!
Respect – credem în respectarea valorilor și demnității fiecărei persoane, apreciem diversitatea și unicitatea, îmbrățișăm ideea că respectul clădește încrederea.
Parteneriat – credem că munca în echipă ne face mai eficienți, credem că fiecare dintre noi contribuie la succes, încurajăm pacientul și familia să adere la echipa noastră participând activ la procesul terapeutic.
Profesionalism – credem în servicii medicale bazate pe etică, standarde științifice și cele mai bune practici, educație și dezvoltare continuă, cu scopul a găsi soluțiile cele mai bune pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri.
Dăruire – credem că devotamentul pentru ceea ce facem ne stimulează sa aspirăm tot mai sus în numele pacienților și colaboratorilor noștri, ne animează în construirea de relații puternice, de lungă durată, ne consolidează disponibilitatea și capacitatea de a ne dedica misiunii noastre.

Contact Iași:

Str. Străpungere Silvestru nr. 60, bl. CL11, sc. B, parter, Iași, jud. Iași

Contact Belcești:

com. Belcești, tronson B, Bl. 4, jud. Iași

CONTINUĂM ACTIVITATEA ÎN CLINICĂ, TELEFONIC ȘI ONLINE

Echipa @Med Anima rămâne activă în clinică, respectând măsurile de siguranță, la telefon și online pentru pacienți și nu numai.

✔️ Cu toții în linia întâi – Grup de suport pentru cadre militare și medicale

✔️ Punem la dispoziție tratamente inovative, în clinică și acasă

✔️ Ghid de ajutor pentru aparținătorii persoanelor cu demență

✔️ Program de consiliere gratuită, telefonică