Hope… Help… Healing.

Med Anima.

Am început activitatea în anul 2013, furnizând servicii medicale psihiatrice în mediul rural, acolo unde pacienții aveau acces cu greu sau nu aveau acces deloc la astfel de servicii. În doi ani de zile am adus multe raze de lumină în sufletul pacienților și al familiilor acestora din acea zonă. Am schimbat mentalități cu privire la afecțiunile psihice și am încercat destigmatizarea pacienților care erau marginalizați.

În 2015 am luat decizia dezvoltării noastre, păstrând aceleași valori precum și specializarea. Am decis să implementăm aceste valori și în alte zone, dorindu-ne de asemenea să devenim lideri în România în domeniul afecțiunilor neuropsihice.

În 2023 a urmat o nouă etapă în dezvoltarea noastră: deschiderea unei noi clinici Med Anima la Timișoara – pentru că vrem să ușurăm călătoria celor ce au nevoie de noi. Și nu vorbim doar despre călătoria spre vindecare, pe care o poți face astăzi cu ușurință și online, alături de specialiștii noștri. Vorbim (la propriu) despre călătoria cu mașina, despre apropierea fizică, siguranța și încrederea pe care acestea le conferă.

Începând din 2023  suntem cu încă un pas mai aproape de tine!

Despre Clinica Med Anima Iasi

Pentru că în fiecare zi facem eforturi să devenim mai buni, părerea pacienților este foarte importantă. De aceea am creat un scurt chestionar pe care te rugăm să îl completezi și în care să ne spui părerea ta despre calitatea serviciilor și atmosfera din clinica dar și să ne împărtășești gândurile tale despre ce am putea face mai bine.

Viziune

Ne propunem să fim cel mai bun centru medical dedicat afecțiunilor neuropsihice din România și un promotor al inovațiilor și cercetarilor în domeniu.

Misiune

Misiunea noastră este de a îmbunătăți îngrijirea și recuperarea persoanelor cu tulburări psihice prin oferirea de servicii medicale de înaltă calitate într-un mediu înnobilat de pasiune pentru ceea ce facem și respect pentru pacient. Punem în slujba pacientului cele mai noi descoperiri în domeniu pentru speranța unei vieți mai bune. Obiectivul nostru este să devenim o referință națională în tratamentul afecțiunilor psihice prin combinarea standardelor internaționale și a culturii noastre interne.

Valori

Valorile noastre stau la baza gândirii și acțiunilor noastre, ne ghidează modul în care lucrăm și promisiunea pe care o facem pacienților noștri.

Pacientul nostru are valoare și merită ce e mai bun!
Respect – credem în respectarea valorilor și demnității fiecărei persoane, apreciem diversitatea și unicitatea, îmbrățișăm ideea că respectul clădește încrederea.
Parteneriat – credem că munca în echipă ne face mai eficienți, credem că fiecare dintre noi contribuie la succes, încurajăm pacientul și familia să adere la echipa noastră participând activ la procesul terapeutic.
Profesionalism – credem în servicii medicale bazate pe etică, standarde științifice și cele mai bune practici, educație și dezvoltare continuă, cu scopul a găsi soluțiile cele mai bune pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri.
Dăruire – credem că devotamentul pentru ceea ce facem ne stimulează sa aspirăm tot mai sus în numele pacienților și colaboratorilor noștri, ne animează în construirea de relații puternice, de lungă durată, ne consolidează disponibilitatea și capacitatea de a ne dedica misiunii noastre.

Programări IAȘI:

0747 202 212 / 0332 505 114

Programări TIMIȘOARA:

0754 431 431 / 0356 800 300

Contact Iași:

Str. Străpungere Silvestru nr. 60, bl. CL11, sc. B, parter, Iași, jud. Iași

Contact Belcești:

com. Belcești, tronson B, Bl. 4, jud. Iași

Contact Timișoara:

Str. Simion Bărnuțiu nr. 34, Timișoara, jud. Timiș