Experiența Med Anima

La Med Anima noi oferim și primim. Oferim dragoste de oameni când schimbăm vieți și primim în schimb aprecierea și satisfacția profesională care ne încarcă la maxim dorința de a oferi și de a fi de ajutor.

Vă rugăm să ne ajutați să devenim mai buni prin completarea chestionarului de mai jos.

Chestionar de Feedback

*Notă: Informațiile oferite prin acest chestionar sunt confidențiale. Med Anima folosește aceste date pentru a îmbunătăți serviciile din portofoliu, fără a le stoca sau transmite către terțe părți. Răspunsurile de la punctul 5 și 6 pot fi preluate și publicate pe website-ul Med Anima www.medanima.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/medanima.ro/, semnate doar cu prenumele sau inițialele numelui (în funcție de cum optați), fără a fi divulgată identitatea dumneavoastră.

Pentru a păstra chestionarul anonim vă rugăm să nu completați în acest formular numele dvs. întreg și nici un alt tip de date personale.

1. Accesati pentru prima data serviciile Med Anima?

3. De unde ati aflat de clinica Med Anima?

4. Cum apreciati urmatoarele aspecte?

Impresie generala

Atitudine personal medical

Calitatea actului medical

Serviciul programari

Timp de asteptare

Nivelul preturilor

7. Cat de probabil este sa recomandati serviciile Med Anima unui prieten, membru al familiei sau coleg, pe o scala de la 0 la 10? (10 = cu siguranta ati recomanda / 0 = NU recomandati deloc)

4 + 4 =